Welkom alleenstaande ouders

Daar sta je dan, ineens alleen met je kinderen...

De laatste jaren is het aantal alleenstaande ouders met jonge kinderen sterk gegroeid. Voor de een is het eenoudergezin een bewuste keuze. Voor de ander een volkomen onverwachte en nieuwe situatie. Velen van ons ervaren de impact van een gezinsbreuk of (echt)scheiding persoonlijk. Het zorgt meestal voor een negatieve periode in je leven. Met verdriet, twijfels en vragen. Het aantal vrienden en contacten loopt terug en het budget voor leuke activiteiten en spannende uitjes neemt af. Daarnaast is er vaak ook minder tijd en aandacht voor de kinderen.

Wensen kinderen

Als je als gezin uit elkaar gaat en je hebt samen kinderen, verandert er voor hun heel veel. Daarbij maakt het niet uit of ze peuter, kleuter of al wat ouder zijn. Als ouders heb je het een en ander te regelen. Denk aan het vastleggen van hun wensen met hun behoeftes en verlangens. Die zijn na een gezinsbreuk zeer belangrijk! Net als liefdevol opvangen, een luisterend oor en een positieve omgeving. Daar kan TheHappyFamily.net bij helpen.

Positief verder

TheHappyFamilynet biedt een positief, sociaal verbonden en maatschappelijk betrokken platform voor alleenstaande ouders en hun kind(eren). Van het afspreken met andere ‘family’ leden, tot het opdoen van nieuwe contacten. Van betrokkenheid met tips en ervaringen tot het samen genieten van gezellige activiteiten.

Lees de verhalen, geef je mening, stel al je vragen en stuur ons ook je eigen nieuws, tips en ervaringen. Op deze pagina vind je volwassen rubrieken en onderwerpen.

 

Om de gehele inhoud van deze pagina te zien moet je inloggen.
Wanneer je nog geen account hebt kan je je registreren.

Word lid van
TheHappyFamily.net

Wacht niet langer!  Profiteer van alle voordelen en verrijk je leven en dat van anderen, voor slechts € 6,- per 6 maanden.

Alleenstaande ouders zijn welkom bij TheHappyFamily.net.
Schrijf je nu in en word lid!




Voor jou geselecteerd

De leukste "Family" foto's en video's

word contactpersoon in jouw Provincie

Muffin challenge

23 Foto’s

Bekijken

Kids team

15 Foto’s

Bekijken

eenoudergezinnen positieve ontmoetingsplek

Dagjes uit

72 Foto’s

Bekijken

Wil je meer inhoud met rubrieken zien en profiteren van alle voordelen?

Samen sterk!

Partners met TheHappyFamily.net