Jouw mening is belangrijk!

Referenties van TheHappyFamily.net

Geef ons ook jouw beoordeling! Laat weten wat jij van de website vindt. En het platform dat we bieden.
Jouw mening telt! Die is voor ons belangrijk om anderen ook te laten profiteren van TheHappyFamily.net.

Een website voor ouder en kind. Mooi dat deze site nu beschikbaar is. Zodat er samen leuke dingen gedaan kunnen worden, en informatie kunnen vragen als het kind of de ouder ergens mee zit, en ook met andere in contact kunnen komen.

Johanna

Ik denk dat er wel wat meer mensen in de verschillende provincies moeten gaan meedenken. Dan kan daar ook meer invulling gaan komen vanuit de provincie en natuurlijk ook meer leuke activiteiten die daar zijn. Misschien ook provincie praat mee? Groetjes uit Gelderland.

Frank uit Gelderland

Kinderen zijn het belangrijkst. Juist na een scheiding. Wat mooi dat ouder en kind hier samen gaan, en dat de kinderen hun mening en ervaring belangrijk is. Veel moet nog een beetje opgang komen maar echt een mooi begin en goeie opzet van een sociaal betrokken platform. Samen sterk!

Eline

De betrokkenheid van organisaties en instanties zijn hier ook belangrijk! Het is meer dan alleen de doelgroep met elkaar en voor elkaar. Succes!

Evert-Jan

Leuk dat kinderen zelf ook hun ideeën kunnen sturen. Er kunnen wel wat meer spelletjes en veel andere leuke dingen voor Kids komen. (zegt mijn dochter 11) Een Kids-team voor de kinderen is een heel leuk idee!

Sonja

Wat een goede en leuke website! Ik heb het ook aan mijn moeder laten zien. Ik begreep eerst niet dat de website ook voor ouders was

Lisa

Wat vind jij ervan?

Lees de referenties van TheHappyFamily.net. Geef ons ook jouw beoordeling! Laat weten wat jij van de website vindt. En het platform dat we bieden. Jouw mening telt. Die is voor ons belangrijk om anderen ook te laten profiteren van TheHappyFamily.net.
Spelregels

TheHappyFamily.net is niet verplicht jouw referenties op de website te plaatsen. Grof taalgebruik, beledigen en bedreigen wordt niet getolereerd. Opbouwende kritiek is van harte welkom. Dus kom op, vertel. Wat vind jij ervan?

  • Wat vind je van het idee?
  • Wat kan beter?
  • Wat mis je?

Doe het nu!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen!

Samen sterk!

Partners met TheHappyFamily.net